Internet Exploreri versioonid < 8 pole toetatud!
Ilm reaalajas: Berliin
Uuendus: 00:20
Temperatuur
°C

Päike tõuseb / loojub

06:52 EEST

03:52 GMT

21:18 EEST

18:18 GMT

Valget aega ~14h

www

Tuulekiirus

2.6 m/s

Tuulesuund

NE NE (030°)

Tajutav temp.

12 °C

Õhuniiskus

82.0 %

Sademed

mm/h

UV indeks

NOAA
N 24.04
R 25.04
L 26.04
P 27.04
E 28.04
T 29.04
K 30.04




20°

Päev MAX

10°

Öö MIN

Sajuhulk

ne

4 m/s

21°

10°

e

7 m/s

21°

12°

e

6 m/s

21°

10°

e

6 m/s

19°

12°

e

5 m/s

15°

12°

w

7 m/s

17°

sw

6 m/s





19°

Päev MAX

12°

Öö MIN

e

4 m/s

21°

13°

e

7 m/s

18°

14°

e

6 m/s

17°

11°

n

4 m/s

19°

n

3 m/s

14°

12°

nw

6 m/s

16°

sw

5 m/s





20°

Päev MAX

14°

Öö MIN

ne

3 m/s

21°

15°

ne

6 m/s

20°

17°

e

5 m/s

21°

16°

e

5 m/s

19°

16°

se

4 m/s

17°

14°

w

5 m/s

17°

12°

sw

6 m/s

Palju sünnipäevapakkumisi Meritonis!